Accessoires

Als eigenaar van een paard, weten we dat u het beste wilt voor hem of haar wilt. Het inrichten van een paardenstal, paardenbox of trailer is een grote taak en het kiezen van de juiste accessoires kan het verschil maken voor zowel het comfort van uw paard als de dagelijkse onderhoudstaken. In onze webshop vindt u een breed scala aan producten zoals krabbers, hooiruiven en ventilatoren, zorgvuldig geselecteerd op basis van functionaliteit en kwaliteit.


Filters
Trigger krabber

Trigger krabber

De must-have voor iedere paardeigenaar
€ 140,00
Cocktail hooiruif

Cocktail hooiruif

De Cocktail hooiruif is de ideale en veilige oplossing voor in uw paardenbox
€ 165,00
Rimrock 360 52"

Rimrock 360 52"

Stille high speed ventilator
€ 2.590,00
Rimrock 360 72"

Rimrock 360 72"

Stille high speed ventilator
€ 4.377,00

WELKE TYPE PAARDENSTAL ACCESSOIRES?


Bij het inrichten van een paardenstal, paardenbox of paardenbak zijn er diverse accessoires die een belangrijke rol spelen.


Een krabpaal is onmisbaar voor elke paardeneigenaar. Het is niet alleen heerlijk voor uw paard, het stimuleert ook de bloedsomloop en draagt bij aan hygiëne.


Hooiruiven zijn essentieel om uw paard te voorzien van zijn portie hooi. Ze zorgen ervoor dat het hooi van de grond blijft, waardoor het schoner blijft en het risico op schimmels en bacteriën wordt verminderd. Onze hooiruiven zijn ontworpen om voor de paarden die nog wel eens willen trappen in hun box. Bovendien zijn ze aan de onderzijde open, waardoor stof naar de grond kan vallen.


Ventilatoren zijn een belangrijk onderdeel van een paardenstal, vooral in de warme zomermaanden. Ze helpen om de lucht in de stal te circuleren, wat zorgt voor een aangenamere en gezondere omgeving voor uw paard en beperkt het zelfs hitte beroerte. Uiteraard zorgt het voor een vliegvrij ruimte. Wij bieden borstelloze plafond ventilatoren aan, die beduidend minder stroom gebruiken dan reguliere ventilatoren.


WELKE MATERIALEN WORDEN VAAK GEBRUIKT IN PAARDENSTAL ACCESSOIRES?


Het materiaal van de paardenstal accessoires varieert afhankelijk van het product. Zowel de krabpaal als de hooiruif is van nieuw geproduceerd rubber met een kunststof strip voor de bevestiging. Onze ventilatoren voor paardenstallen zijn gemaakt van staal en aluminium, die bestand zijn tegen de vocht en ligt van gewicht zijn om aan uw plafond te hangen.


WAT KOSTEN PRODUCTEN VOOR PAARDENSTAL ACCESSOIRES?


De kosten voor paardenstal accessoires kunnen variëren afhankelijk van het product en de specificaties. Accessoires zijn beschikbaar vanaf €140,- tot €4,377,- voor een hoogwaardig ventilatiesysteem.


WAT VOOR GARANTIE / SERVICE BIEDEN JULLIE?


Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een garantie op alle paardenstal accessoires. De exacte duur van de garantie kan variëren afhankelijk van het product.


Onze klantenservice is er om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu vragen heeft over welke producten het beste zijn voor uw specifieke situatie, hulp nodig heeft bij het installeren van een product, of een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft gekocht, we zijn hier om u te helpen.


Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en dat de producten die u kiest een positieve impact hebben op het dierwelzijn van uw paard en de functionaliteit van uw paardenstal, paardenbox of vervoersmiddel. We streven ernaar om de beste kwaliteit producten en service te bieden en we zijn trots op de relaties die we opbouwen met onze klanten.


Heeft u een vraag


Heeft u een vraag over onze producten, levering of andere diensten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon (+31 649394334), of door het contactformulier op onze website in te vullen. Ons deskundige team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.


Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zijn er om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.


Product niet gevonden?


Niet gevonden wat u zocht? Neemt u een kijkje in onze andere categorieën: