Paardenbak

Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten voor uw paardenbak en trainingsruimte, dan bent u bij Horse Comfort aan het juiste adres. We begrijpen hoe belangrijk het is om een veilige, comfortabele en functionele ruimte te hebben voor het trainen van uw paard. Ons assortiment omvat alles van duurzame vloeren tot slim ontworpen accessoires die de training van uw paard verbeteren en de onderhoudstaken vereenvoudigen.


Filters
Uniform

Uniform

Schokabsorberende paardenbak kussen
€ 360,00
Uzzo canvas

Uzzo canvas

Multifuncioneel beschermrubber op rol
€ 70,00 /m²
Pion afscheiding

Pion afscheiding

PVC hekwerk afscheiding
€ 79,80 /m²
Jazz mat voor stapmolen

Jazz mat voor stapmolen

Complete Jazz mat op maat voor uw stapmolen
€ 178,00 /m²
Stapmolen rubber

Stapmolen rubber

Een ecologisch product voor optimaal comfort in uw stapmolen
€ 285,00
Lightning verdeler

Lightning verdeler

Ideale stroomgeleidende rubber afscheiding voor uw stapmolen
€ 110,00 /m²

WELKE TYPE PAARDEN TRAININGSRUIMTE VLOEREN / PRODUCTEN ZIJN ER?


De paardenbak en stapmolen zijn een vitaal onderdeel van elke paardensport faciliteit en de juiste producten kunnen een groot verschil maken. Wat betreft vloeroplossingen, bieden wij alles aan van butyl gemixt met zand- tot rubber Jazz matten op maat voor stapmolens. Elk type heeft unieke voordelen. Ieder product heeft zijn eigen kenmerken.


Daarnaast bieden we ook een aantal producten voor uw paardenbak. Denk hierbij aan afscheiding materialen voor wanden of drainage matten voor de toegang tot uw weide of paardenbak. Ons doel is om u een complete oplossing te bieden voor het creëren van een ideale trainingsomgeving met dierwelzijn in gedachten.


WELKE MATERIALEN WORDEN VAAK GEBRUIKT IN DE PRODUCTEN?


De keuze van het materiaal hangt af van het specifieke product. Rubber is een populaire keuze voor vloerproducten vanwege zijn duurzaamheid, slipbestendigheid en schokabsorberende eigenschappen. Zand- of vezel gemengde oppervlakken bieden een natuurlijke uitstraling en geweldige demping.


Voor wandbekleding of afscheidingen wordt veelal canvas of kunststof gebruikt om de duurzaamheid te vergroten. Ongeacht het materiaal, we verzekeren u dat al onze producten zijn ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd.


WAT KOSTEN PAARDEN TRAININGSRUIMTE PRODUCTEN?


De prijs van producten voor paardenbakken en stapmolen varieert van €70,- per vierkante meter tot €360,- per vierkante meter. Hoewel de initiële kosten een belangrijke factor zijn, is het essentieel om ook de duurzaamheid en levensduur van het product te overwegen. Goed gemaakte, duurzame producten kunnen u op de lange termijn geld besparen door de behoefte aan reparaties of vervanging te verminderen om nog niet te spreken over het comfort en dierwelzijn van uw paard.


WAT VOOR GARANTIE / SERVICE BIEDEN JULLIE?


We zijn er trots op om uitstekende klantenservice en productondersteuning te bieden. Een groot deel van onze producten komen met een fabrieksgarantie die varieert afhankelijk van het specifieke product. Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten of gebreken.


Daarnaast staan onze klantenservice en technische ondersteuning altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u tegenkomt. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product, advies nodig heeft over installatie en onderhoud, of een probleem heeft met een gekocht product, wij staan klaar om te helpen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.


Heeft u een vraag?


Heeft u een vraag over onze producten, levering of andere diensten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon (+31 649394334), of door het contactformulier op onze website in te vullen. Ons deskundige team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.


Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zijn er om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.


Product niet gevonden?


Niet gevonden wat u zocht? Neemt u een kijkje in onze andere categorieën: