Wasplaats

Als u op zoek bent naar de beste producten om een veilige, functionele en comfortabele wasplaats voor u en uw paard te creëren, dan bent u bij Horse Comfort aan het juiste adres. We begrijpen het belang van een goed ontworpen wasplaats. Het is niet alleen een plek om uw paard schoon te maken, maar het speelt ook een belangrijke rol in de hygiëne en het welzijn van uw paard. Ons assortiment omvat vloeren en wandbekleding die zijn ontworpen om het wassen van uw paard efficiënter en stressvrij te maken.


Filters
United tegel

United tegel

Ergonomische multifunctionele anti-slip tegel
€ 82,00 /m²
Samber muurbekleding

Samber muurbekleding

Voorkom verwondingen en/of blessures van uw paard
€ 114,00 /m²
Sefton vloer

Sefton vloer

De beste vloeroplossing voor uw wasplaats
€ 113,50 /m²
Flemmingh mat

Flemmingh mat

Economisch en makkelijk hanteerbare vloer
€ 48,55

WELKE TYPE PAARDEN WASPLAATS VLOEREN/PRODUCTEN ZIJN ER?


Er zijn verschillende soorten vloeren die geschikt zijn voor een paardenwasplaats. Anti-slip rubberen vloeren zijn een populaire keuze vanwege hun veiligheid en comfort, dankzij de optimale waterafvoer kanalen en de eigenschappen van nieuw geproduceerd rubber. Drainagematten zijn een andere optie; deze zijn ontworpen om snel water af te voeren, waardoor plassen en uitglijden worden voorkomen.


Daarnaast bieden wij muurbekleding aan, wat spatwater tegen houdt waardoor het niet in muren trekt. Deze fungeert bovendien als bescherming van uw paard en faciliteit, mocht er geschopt worden door uw paard. Dit materiaal is ook toe te passen in uw paardentrailer.


Al deze producten zijn ontworpen om de efficiëntie van uw wasplaats te verbeteren en het wassen en verzorgen van uw paard gemakkelijker te maken.


WELKE MATERIALEN WORDEN VAAK GEBRUIKT IN DE PRODUCTEN?


In de producten voor de paarden wasplaats wordt nieuw geproduceerd rubber gebruikt wat de levensduur optimaliseert ten opzichte van gerecycled geperst rubber. Rubber is een populair materiaal voor vloeren vanwege zijn comfort, anti-slip en duurzame eigenschappen. Alle materialen die we gebruiken in onze producten zijn geselecteerd om maximale duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak te bieden aan u en uw paard(en).


WAT KOSTEN PAARDEN WASPLAATS PRODUCTEN?


De kosten van paarden wasplaats producten variëren sterk, afhankelijk van het type product en de eigenschap van het rubber. Voor vloeroplossingen kunnen rubberen matten variëren van €48,55 tot €114,- per vierkante meter.


Houd er ook rekening mee dat, terwijl de initiële investering misschien hoger is voor sommige producten, de lange levensduur en de verbeterde efficiëntie die ze bieden vaak resulteren in aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn, om nog niet te spreken over het dierwelzijn van uw paard.


WAT VOOR GARANTIE / SERVICE BIEDEN JULLIE?


Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook uitstekende service. Al onze producten worden geleverd met een fabrieksgarantie die eventuele fabricagefouten of gebreken dekt. De duur van de garantie varieert afhankelijk van het specifieke product.


Daarnaast staan onze klantenservice en technische ondersteuning altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u tegenkomt. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product, advies nodig heeft over installatie en onderhoud, of een probleem heeft met een gekocht product, wij staan klaar om te helpen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.


Heeft u een vraag?


Heeft u een vraag over onze producten, levering of andere diensten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon (+31 649394334), of door het contactformulier op onze website in te vullen. Ons deskundige team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.


Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zijn er om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.


Product niet gevonden?


Niet gevonden wat u zocht? Neemt u een kijkje in onze andere categorieën: