Paardenbox

Gaat u uw paardenbox renoveren of nieuw bouwen? Dan is het belangrijk om goed over de vloer of wandbekleding van de paardenbox na te denken. Het comfort en de veiligheid van uw paard staat bij Horse Comfort voorop. Wij begrijpen dat u alleen het allerbeste wilt voor uw paard. Dat geldt ook voor de bekleding van hun box. Of u nu een nieuw paardenverblijf aan het inrichten bent of de huidige stal wilt upgraden, onze kwalitatieve paardenbox vloeren, matrassen en wandbekleding van hoogwaardig rubber zijn ontworpen om te voldoen aan al uw behoeften en die van uw paard. Hoogwaardige bekleding kan meer kosten in aanschaf, maar deze investering kan zich terugverdienen in 2 tot 3 jaar op basis van besparing op bedding en manuren tijdens uitmesten. Gezien de verwachte levensduur van minimaal 15 jaar, zult u er financieel beter op worden.


Filters
Arion matras Latex

Arion matras Latex

Het sterkste matras op de markt
€ 162,00 /m²
Arion matras

Arion matras

Het sterkste matras op de markt
€ 162,00 /m²
Calvaro waterbed

Calvaro waterbed

De meest geavanceerde comfort oplossing op de markt
€ 760,00
Forego matras

Forego matras

Biedt uw paard hoogwaardig slaapcomfort
€ 1.135,00
Eclipse mat

Eclipse mat

De vloer oplossing voor faciliteit en vervoer
€ 99,95 /m²
United tegel

United tegel

Ergonomische multifunctionele anti-slip tegel
€ 82,00 /m²
Nassau kussen

Nassau kussen

Voor optimale veiligheid en comfort van uw paard
€ 119,00 /m²
Samber muurbekleding

Samber muurbekleding

Voorkom verwondingen en/of blessures van uw paard
€ 114,00 /m²
Uzzo canvas

Uzzo canvas

Multifuncioneel beschermrubber op rol
€ 70,00 /m²
Cocktail hooiruif

Cocktail hooiruif

De Cocktail hooiruif is de ideale en veilige oplossing voor in uw paardenbox
€ 165,00

WELKE TYPE PAARDENBOX OPLOSSINGEN ZIJN ER?


Er zijn verschillende soorten bekleding om uit te kiezen, afhankelijk van uw behoeften en die van uw paard. Enkele veelvoorkomende soorten zijn rubberen matten, matrassen , luchtbed en muurbekleding. Elk type heeft zijn eigen waarde van comfort. Rubberen matten zijn bijvoorbeeld zeer duurzaam en comfortabel voor uw paard om op te staan, matrassen bieden een zeer hoogwaardig comfort en allemaal zorgen ze voor een besparing op bedding. Daarnaast bieden wij zelfs een waterbed aan voor uw paard. Dit is de meest geavanceerde oplossing te koop voor uw paardenbox.


WELKE MATERIALEN KOMEN HET VAAKST VOOR?


De meest voorkomende materialen voor paardenbox bekleding zijn rubber, textiel en latexschuim. Rubber is een duurzaam en veerkrachtig materiaal dat zorgt voor een zacht en gripvol oppervlak voor uw paard. De combinatie van het rubber, textiel en schuim zorgen voor een ultiem comfort.


Het kiezen van het juiste product hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren, evenals die van uw paard. Ongeacht het gekozen materiaal, we zijn er om u te helpen bij het maken van de beste keuze voor uw stal.


WAT KOST PAARDENBOX BEKLEDING?


De kosten van paardenbox bekleding kunnen variëren afhankelijk van het gekozen materiaal, de kwaliteit en de afmetingen van de stal. Over het algemeen kost bekleding tussen de €70 en 170 per vierkante meter, afhankelijk van de dikte en kwaliteit. Het is ook belangrijk om te onthouden dat, hoewel de initiële kosten een belangrijke overweging zijn, de levensduur en het onderhoud van de bekleding ook in de totale kosten moeten worden meegenomen. Hoogwaardige bekleding kan meer kosten in aanschaf, maar deze investering kan zich terugverdienen in 2 tot 3 jaar op basis van besparing op bedding en manuren tijdens uitmesten. Gezien de verwachte levensduur van minimaal 15 jaar, zult u er financieel beter op worden.


Bij ons vindt u een breed scala aan opties voor elk budget en behoefte. We helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing die voldoet aan uw verwachtingen qua comfort, veiligheid en prijs. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.


WAT VOOR GARANTIE / SERVICE BIEDEN JULLIE?


We zijn er trots op om uitstekende klantenservice en productondersteuning te bieden. Al onze producten komen met een fabrieksgarantie die varieert afhankelijk van het specifieke product. Deze garantie dekt eventuele fabricagefouten of gebreken.


Daarnaast staan onze klantenservice en technische ondersteuning altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u tegenkomt. Of u nu hulp nodig heeft bij het kiezen van het juiste product, advies nodig heeft over installatie en onderhoud, of een probleem heeft met een gekocht product, wij staan klaar om te helpen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.


IK HEB EEN VRAAG


Heeft u een vraag over onze producten, levering of andere diensten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon (+31 649394334), of door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig heeft.


Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zijn er om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.


Product niet gevonden?


Niet gevonden wat u zocht? Neemt u een kijkje in onze andere categorieën: