Paardenstal

Als het om het welzijn van uw paard gaat, is de kwaliteit van de stalomgeving van het grootste belang. Of u nu op zoek bent naar duurzame vloeroplossingen of naar producten om uw stal uit te rusten en te onderhouden, wij hebben een breed scala aan opties om aan al uw behoeften te voldoen.


Een paard zonder hoefijzers? Wij kunnen uw gehele faciliteit hierop inrichten met onze rubber producten.


Filters
Eclipse mat

Eclipse mat

De vloer oplossing voor faciliteit en vervoer
€ 99,95 /m²
Jazz mat

Jazz mat

Ontworpen voor het loopcomfort en veiligheid van uw paard
€ 66,50 /m²
Uzzo canvas

Uzzo canvas

Multifuncioneel beschermrubber op rol
€ 70,00 /m²
Pion afscheiding

Pion afscheiding

PVC hekwerk afscheiding
€ 79,80 /m²
Rimrock 360 52"

Rimrock 360 52"

Stille high speed ventilator
€ 2.590,00
Rimrock 360 72"

Rimrock 360 72"

Stille high speed ventilator
€ 4.377,00

WELKE TYPE PAARDENSTAL VLOEREN / PRODUCTEN ZIJN ER?


Er zijn verschillende soorten producten voor paardenstallen beschikbaar. Deze variëren van rubberen matten en PVC afscheidingen tot super stille ventilatoren. Al deze producten zijn ontworpen om het comfort van uw paard te verbeteren en het beheer van de stal te vereenvoudigen.


WELKE MATERIALEN KOMEN HET VAAKST VOOR?


De meest gebruikte materialen in paardenstal vloeren zijn van rubber. Dit materiaal biedt een uitstekend comfort en is eenvoudig te reinigen. Andere producten zijn gemaakt van duurzaam PVC en RVS wat de levensduur van de producten bevordert.


WAT KOSTEN PAARDENSTAL PRODUCTEN?


De kosten van paardenstal producten kunnen sterk variëren afhankelijk van het producttype. Bijvoorbeeld, paardenstal vloerproducten zoals rubberen matten kunnen tussen de €65 en €100 per vierkante meter kosten, terwijl de prijs voor de geruisloze ventilatoren kan variëren tot €4.380. Neem contact met ons op voor een specifieke offerte voor uw stal.


WAT VOOR GARANTIE / SERVICE BIEDEN JULLIE?


Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden een garantie op alle paardenstal producten. De exacte duur van de garantie varieert afhankelijk van het product, maar we zorgen er altijd voor dat u gedekt bent in het geval van defecten of problemen die het gevolg zijn van fabricagefouten.


Onze klantenservice is er om u te helpen bij elke stap van het proces. Of u nu vragen heeft over welke producten het beste zijn voor uw specifieke situatie, hulp nodig heeft bij het installeren van een product, of een probleem heeft met een product dat u bij ons heeft gekocht, we zijn hier om u te helpen.


Ons doel is om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en dat de producten die u kiest een positieve impact hebben op het leven van uw paard en de functionaliteit en duurzaamheid van uw paardenstal, paardenbox of paardenbak. We streven ernaar om de beste kwaliteit producten en service te bieden en we zijn trots op de relaties die we opbouwen met onze klanten.


Ik heb een vraag


Heeft u een vraag over onze producten, levering of andere diensten? Onze klantenservice staat voor u klaar om u te helpen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en al uw vragen te beantwoorden.


U kunt ons altijd bereiken via e-mail, telefoon (+31 649394334), of middels het contactformulier op onze website in te vullen. Ons deskundige team zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden en u voorzien van de informatie die u nodig wenst te ontvangen.


Uw tevredenheid is onze prioriteit. We zijn er om u te helpen en kijken ernaar uit om van u te horen.


Product niet gevonden?


Niet gevonden wat u zocht? Neemt u een kijkje in onze andere categorieën: